ВСИЧКИ, които имат сключени „Договори за банков кредит със сключена застраховка „Живот на получатели на кредити” в „ДЗИ” АД ( „наследени” от Пощенска банка) и ипотечни договори за обезпечаване на тези кредити НЕКА СЕ ОБАДЯТ, посредством контактната форма на този сайт, за да бъдат отървани от банкерското робство, да спасят парите и ипокераните си имоти и да получат полагащите им се обезщетения от тази банка, чрез готовия за предявяване колекгивен иск срещу Пощенска банка ! ВСИЧКИ, които имат сключени договори за ипотечни кредити БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ с банки : „Пиреос”, „Райфайзен”, „ДСК” , „Пощенска банка” и „ОББ” НЕКА СЪЩО СЕ ОБАДЯТ, за да бъдат отървани от банкерското робство , чрез готовите за предявяване колекгивни искове срещу тези банки !
 
Съд.  изпълнители
 
 
Продажби и обяви
 
 
Нашите услуги
 
 
Контакти
.

Имате въпрос ?

Попитайте

.
 
 
Информация за Вас
 
 
Портала  в  числа
.

Посещения досега

768 648

Средно месечно

61 327

Средно дневно

2 036

.
 

 
  Вземете своя сайт сега на специална за съдебните изпълнители, невероятно ниска цена ! Ако някой друг Ви предложи по-ниски цени от нас, ние ще Ви върнем разликата веднага ! Не изпускайте изгодното предложение ! Не чакайте последния момент !  

Необходим ли Ви е сайт ? Щракнете тук и проверете !

Какво Ви предлагаме с  услугата "Старт" ? Щракнете тук и разберете !

Нeобходим ли Ви е сайт ?  - Само за 42 лева за изработката му  !

Надали вече в съвременното общество има, какъвто и да е вид ориентирана към клиенти дейност, която да може да се осъществява успешно и да издър- жи на конкуретния натиск-  без наличието на сайт , от който потенциалните клиенти да могат бързо и лесно да намират информация за тази дейност, за хората, които я осъществяват и за услугите, които се предлагат.

Ако сте Частен съдебен изпълнител, то желаете ли :

 • бързо и лесно да бъде бъдете намирани от тези, които са се сдобили с изпълнителни листове или други подлежащи на изпълнение актове;

 • бързо и лесно да намирате клиенти (купувачи) за осъществяваните от Вас продажби ;

 • информацията за Вас и за Вашите продажби да става бързо и лесно достояние на огромен, неограничен брой потребители - винаги, по всяко време и от всяко едно място , където и да е то ;

 • да се избавите веднъж завинаги от страшно скъпите и при това "еднодневни" обяви в пресата ;

 • с едно-две щраквания на мишката, то всеки и отвсякъде да може осъществява веднага контакт със Вас ?

За задоволяването именно на такива нужди служи съвременният Интернет , с публикуваните (качените в него) милиони сайтове. И, ако отговорът на поне  един от горните въпроси  е "Да ", то Вие се нуждате от сайт .

Какво Ви предлагаме с нашия пакет услуги "Старт" ?

1. Личен сайт на невероятно и безпрецедентно ниска цена - 42 лева за изработката му  !

Каква е тази цена ? 42 лева !-По-евтино, отколкото биха Ви взели в случай, че това, което ще бъде публикувано на сайта Ви, някой друг би го създал и написал на хартия като стандартни машинописни страници !

И вече я казваме тук тази цена 42 лева - Засега не я казвахме тук тази цена, за да не предизвикваме недоволството на конкурентите ни и техните клиенти , но се оказа , че сме без конкуренция !

Как ще разберете тази цена ? Вече я знаете 42 лева !- Лесно! Ако все още не сте получили нашата оферта, то ни съобщавате следните Ваши данни :

 • регистрационният Ви номер като частен съдебен изпълнител;

 • Вашата елекронна, или обикновенна поща;

 • телефон, на който може да Ви се обадим .

В същия ден, в който направите всичко това, ще узнаете небивало ниската цена и ако желаете, то ще получите на електронната си поща и нашата спе- циална за частните съдебни изпълнители оферта .

2. Какъв сайт Ви предлагаме  с пакета услуги "Старт" за 42 лева ! ?

Личен сайт, състоящ се от 9 (девет) Интернет страници, чиито примерни имена са :

 • Начало, Професионален опит, Контакти, Връзки, Продажби, Тарифи,  Печатна версия на продажбите и Печатна версия на Тарифата, като последните четери страниците са динамични !

Пояснение :

 • Динамични са тези страници, чието съдържание лично Вие можете да променяте по всяко време !

 • Статични страници са тези, чието съдържание Вие не можете да променяте ! Съдържанието на статичните страици може да се променя само от уебдизайнера, който е направил сайта !

Личният Ви сайт е лесен за управление !

Самите Вие можете лесно да променяте, триете и добавяте съдържащата се в него информация- относно осъществяваните от Вас продажби и действащата тарифа ! За да правите това е достатъчно- просто да можете да пишете на компютър !

Щракнете тук и вижте една примерна демо версия на Вашия сайт !

Всичко ли, за направата на сайта Ви е включено в тази безпрецедентно ниска цена ?  - Да !

Например :

 • Вие искате да бъде променен текста на първата страница (Начало) на вашия сайт. За това не заплащате нищо допълнително !

 • Вие искате да бъде променен, изтрит или допълнен текста, в която и да е друга страница на сайта Ви ! За това не заплащате допълнително !

 • Вие искате на сайта Ви да бъдат сложени до 7 (седем) броя снимки ! Изпращате ни снимките на хартия - по обикновеннана поща или ни ги изпращате по елекронната поща, или ни ги давате лично и ние ги слагаме в сайта Ви ! За това не заплащате нищо допълнително !

 • Вие искате да промените логото на сайта Ви ! Изпращата ни желаното от Вас лого по обикновенната или електронната поща, или ни го давате лично и ние го слагаме в сайта Ви! За това не заплащате допълнително

 • Вие искате да публикувате веднага информацията за Вашите продажби Изпращате, или ни предоставяте лично тази информация и ние я публикуваме в сайта Ви . За това не заплащате нищо допълнително !

По гореописания начин Вашия сайт придобива своя завършен вид !

3. Обучение да си служите със сайта Ви ! - Безплатно !

Ние ще Ви покажем и обясним как да променяте съдържанието на Вашия сайт Да пишете, триете и добавяте информация в него ! Предлаганото от нас обу- чение в рамките на до 2 (два) астрономически часа е безплатно.

В действителност- за не повече от 15-20 минути ще усвоите това ! Обясненията ще ти получите и в печатен вид, и на електронен носител .

Като по Ваше желание то :

обучението (обяснението) може да бъде присъствено - във Вашата кантора, на вашия компютър, в удобно за Вас време, или дистанционно . он-лайн !

Важно !

Ако преди да бъде проведедено обучението (обяснението) се налага да променяте, добавите или изтриете информация относно Вашите продажби и действащата тарифа, тези промени ще ти направим ние безплатно

4. Срок за изработка на сайта Ви ? - 7 (дни) .

5. Съвети и препоръки !

Не отлагайте нито за миг повече Вашето явяване в Интернет.

- Вземете своя сайт сега !

- Не отлагайте за утре !

- Утре вече може да е късно !

Всяко колебаене, забавяне и протакване със сигурност ще Ви коства загуба- та на  клиенти !

Всички детайлни подробности и пълната информация за условията за напра- вата на Вашия сайт ще ги узнаете от специално предназначената за Вас оферта !

Всичко, което е необходимо за изработката на Вашия сайт, ще го получите в комплект с нашата специална оферта за Вас !

Ако все още не сте получили нашата специална оферта за направата на Ва- шия сайт, то може да ни уведомете за това като ни пишете на :

•  e-mail:  info@sadebenizpalnitel.com

За да Ви изпратим нашата оферта, за това е необходимо да ни предоставите следните Ваши данни :

 • регистрационният Ви номер като частен съдебен изпълнител ;

 • Вашата елекронна, или обикновенна поща ;

 • телефон, на който може да Ви се обадим .

За бърза връзка с нас щракнете тук !

.
 
 
.

обучение на куче обучение на куче kucheta ku4eta

.
 
 
Развлечение
 
 
Правни услуги
 
 
.

Незаконни ипотеки незаконни кредити колективен иск срещу банка

.
 
 
 
 
 
 
Уеб дизайн
 
 
 
 
Интересно
 
 
Любопитно
 
 
Данъци
 
 
Мебели за Вас
 

 За SadebenIzpalnitel.com | Вземи своя сайт сега | Регистрация на съдебни изпълнители | Реклама | Елекронен брокер | Контакти с нас

 
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
 

Дизайн и поддръжка :  Петър Богданов  и  www.vsi4ko.net  . © 2006. Всички права запазени

към върха на страницата