ВСИЧКИ, които имат сключени „Договори за банков кредит със сключена застраховка „Живот на получатели на кредити” в „ДЗИ” АД ( „наследени” от Пощенска банка) и ипотечни договори за обезпечаване на тези кредити НЕКА СЕ ОБАДЯТ, посредством контактната форма на този сайт, за да бъдат отървани от банкерското робство, да спасят парите и ипокераните си имоти и да получат полагащите им се обезщетения от тази банка, чрез готовия за предявяване колекгивен иск срещу Пощенска банка ! ВСИЧКИ, които имат сключени договори за ипотечни кредити БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ с банки : „Пиреос”, „Райфайзен”, „ДСК” , „Пощенска банка” и „ОББ” НЕКА СЪЩО СЕ ОБАДЯТ, за да бъдат отървани от банкерското робство , чрез готовите за предявяване колекгивни искове срещу тези банки !
 
Съд.  изпълнители
 
 
Продажби и обяви
 
 
Нашите услуги
 
 
Контакти
.

Имате въпрос ?

Попитайте

.
 
 
Информация за Вас
 
 
Портала  в  числа
.

Посещения досега

768 648

Средно месечно

61 327

Средно дневно

2 036

.
 

 

Елекронен Брокер

Какво е Елекронен – Брокер ? – Услуга, която напълно автоматизира нами- рането на купувачи за продаваните от съдебните изпълнители движими вещи и имоти .

Досега – грамаден проблем, пред всички интересуващи от тези продажби бе обстоятелството, че информацията за извършваните от съдебните изпълните- ли продажби :

 • не можеше да се намери бързо и лесно и ;

 • не беше систематизирана и събрана на едно място, от което всеки интересуващ се да може веднага и във всеки един момент да узнава и да бъде уведомяван  дали се продава такова имущество, което той би желал да купи.

Със създаването на www.SadebenIzpalnitel.com - първия и единствен портал на частните съдебни изпълнители този проблем веднъж и завинаги е решен .

Сега вече всички потребителите, които се интересуват от продажбите осъ- ществявани от съдебните изпълнители имат възможността :

 • от едно място, автоматично и във всеки един момент да бъдат уведомявани  дали се продава такова имущество от  съдебните изпълнители, което представява интерес за тях.

Именно това прави Елекронен Брокер ! Как става това ?

Освен стандартното търсене в портала, то всеки, който се интересува от продажбите на съдебните изпълнители ще може да използва и Елекронен Брокер !

Вместо интересуващите се да следят непрекъснато дали се предлага за про- дан,  представляващо интерес за тях имущество, то те  ще могат да задават на Електронен Брокер всички свои критерии.

Например :   Вие се интересувате от възможността да си купите фризер, с обем от 200 до 300 литра, с цена от 200 лв – до 300 лв, който се предлага за продан в областите Русе , Силистра, Добрич или Варна .

Задавате на Елекронен Брокер тези критерии, относно желания Вас  фризер

 • и в момента, в  който някой частен съдебен изпълнител публикува в портала www.SadebenIzpalnitel.com  обява  за продажбата на такъв фризер , то :

Елекронен Брокер автоматично ще Ви изпрати писмо, уведомявайки Ви , че има такава продажба .

Кога, как и при какви условия ще се активизира Елекронен Брокер ?

За да е възможно потребителите да бъдат автоматично уведомявани, чрез Електронен Брокер за продажбите на представляващо интерес за тях имуще- ство, то за това е необходимо, разбира се :

 • достатъчен брой частни съдебни изпълнители да публикуват своите обяви в портала , така че, да има достатъчно обяви за продажби.

В момента продължава процедурата по встъпването в длъжност на втората група частни съдебни изпълнители, издържали проведения през 2006 г. изпит

Услугата Елекронен Брокер се активизира и ще може да бъде ползвана както от частните съдебни изпълнители, така и от потребителите интересуващи се от тяхните продажби :

 • в 7 (седем дневен) срок, след като 51 (петдесет и първият) частен съдебен изпълнител, по независимо какъв начин стане ползвател на услугата ни - “ публикуване на контактна информация в портала www.SadebenIzpalnitel.com "

Достъп до публикуваните обяви в портала ще имат всички и обявите ще мо- гат да бъдат автоматично получавани и от всички ползватели на Електронен Брокер .

 • Но само частните съдебни изпълнители ще могат да публикуват обяви !

Като за предотвратяването на всякакви недоразумения и възможности за злоупотреби, то частните съдебни изпълнители, ще бъдат лично снабдени с индивидуални пароли, даващи им възможност да публикуват обяви !

Ако Вие сте частен съдебен изпълнител, желаещ да получите възможност да публикувате Вашите обяви в портала, но :

 • не сте регистриран в портала или  ;

 • нямате собствен сайт или  ;

 • не сте станали клиент на нито една наша услуга ;

 • и/или все още не сте получили нашата специална оферта с подробно дадените в нея обяснения за всичките ни предназначени за частните съдебни изпълнители услуги, то молим :

Да ни уведомете за това, като ни пишете на :

•  e-mail:  info@sadebenizpalnitel.com  :

За бърза връзка с нас щракнете тук !

 
 
.

обучение на куче обучение на куче kucheta ku4eta

.
 
 
Развлечение
 
 
Правни услуги
 
 
.

Незаконни ипотеки незаконни кредити колективен иск срещу банка

.
 
 
 
 
 
 
Уеб дизайн
 
 
 
 
Интересно
 
 
Любопитно
 
 
Данъци
 
 
Мебели за Вас
 

 За SadebenIzpalnitel.com | Вземи своя сайт сега | Регистрация на съдебни изпълнители | Реклама | Елекронен брокер | Контакти с нас

 
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
Място за вашата реклама
 

Дизайн и поддръжка :  Петър Богданов  и  www.vsi4ko.net  . © 2006. Всички права запазени

към върха на страницата